730 project galerie onrust

Galerie Onrust

Galerie Onrust is een kunstgalerie in Amsterdam met een focus op hedendaagse schilderkunst. De website was aan vernieuwing toe en via Carlo ter Woord werd 730. gevraagd om mee te denken over een nieuwe website. Zo geschiedde!

Rufix

Als één van de twee kanalen die Rufix mag verkopen wilde Wolterinck met iets goeds komen. Binnen een maand realiseerden we een maatwerk Wordpress webshop. Het resultaat? Kijk zelf maar.

730 projects 123 bim featured

123BIM

123BIM helpt high-end toeleveranciers in de healthcare hun producten zo optimaal mogelijk in te richten in complexe ruimtes. Denk hierbij aan de inrichting van operatiekamers in het ziekenhuis. Twee zelfstandige ondernemers zijn in 2020 123BIM gestart en daar hoort natuurlijk een vette website bij!

Leafspring

Marjonne van den Hout is een ambitieuze onderneemster uit de Achterhoek. Met Leafspring vergroot ze het werkplezier en de prestaties van individuen en teams. Samen met Rogier Olijslager (ontwerp), Remi Slotman (marketing) en Eline Hoffman (tekst) is deze vette website tot stand gekomen!

730 projects leafspring marjonne van den hout
730 project afbeelding cre8now

Cre8now

Cre8now is een jong bedrijf gevestigd in Haaksbergen. Ze ontwikkelt Augmented- en Virtual Reality applicaties. Denk aan een applicatie die verfspuit en zandstraal trainingen simuleert. Dit bespaart een hoop materiaal (zand en verf), maar zorgt er wel voor dat trainees op een realistische manier leren.

Vasteplant

Vaste Plant is een platform voor platenkwekers om hun aanbod te etaleren. Met een sterk verouderd systeem die niet meer draaide op de meeste recente PHP versie was er behoefte aan een nieuw, toekomstbestendig platform. Dat is wel aan 730. besteed!

730 project afbeelding vaste plant