De beste websites vertellen een verhaal

Wat maakt dat je bij de grootste merken van de wereld iets "voelt"? Dat begint bij hun verhaal. Maar hoe zorg je nou dat jouw verhaal naar voren komt op je website? Hoe maak je aan jouw doelgroep duidelijk wat je doet, wat jou uniek maakt en wat ze van jou kunnen verwachten? Dat is waar een 730.website jou bij helpt.Keertje proberen?

Websites

Zoals je net hebt kunnen lezen vertellen de beste websites een verhaal. Het verhaal van jouw bedrijf is belangrijk, het legt namelijk uit waarom jij doet wat jij doet. Heb je zelf nog niet helemaal duidelijk wat je precies wil vertellen? Samen met een tekstschrijver uit mijn netwerk gaan we om tafel om tot de kern van jouw verhaal te komen.

Op basis van jouw wensen en eisen stel ik een projectteam samen van de toppers uit mijn netwerk. Een eenvoudige website? Dan kom je vaak al ver met een ontwerper en een bouwer (ik!). Een complexe website met grotere ambities? Dan schalen we op naar een ontwerper, foto-/videograaf, tekstschrijver, marketeer en een bouwer (weer ik!). Alles om jouw verhaal over te brengen.