730.Website

De beste websites vertellen een verhaal

Wat maakt dat je bij de grootste merken van de wereld iets "voelt"? Dat begint bij hun verhaal. De beste websites vertellen ook beestachtig goede verhalen. Naast dat je een beleving over kunt brengen op de bezoeker, verloopt het bouwproces van de website meer recht voor zijn raap.

Keertje proberen?

Wat maakt een 730.Website uniek?

Zoals je net hebt kunnen lezen: het verhaal staat centraal. Een website is een medium en media vertellen verhalen. Als bedrijf wil jij jouw verhaal vertellen. Heb je je verhaal nog niet scherp? Samen met een tekstschrijver uit mijn netwerk gaan we zitten om jouw verhaal op te rakelen.

Op basis van jouw wensen en eisen stel ik een projectteam samen van de toppers uit mijn netwerk.Een eenvoudige website? Dan kunnen we vaak uit de voeten met een ontwerper en een bouwer (ikke!).Een wat gecompliceerdere website met grotere ambities? Dan schalen we op naar een ontwerper, foto-/videograaf, tekstschrijver en een bouwer. Alles om jouw verhaal over te brengen.

Hoe zit het met vindbaarheid in Google?

Naast dat het belangrijk is om je verhaal over te brengen, is het ook belangrijk dat je goed vindbaar bent.Wanneer men je bedrijfsnaam opzoekt moet jij het eerste zoekresultaat zijn. Ook daar zorgt een 730. Website voor.

Alles wat Google fijn vindt, vind ik ook fijn. Een snelle, gebruiksvriendelijke en relevante website die een verhaal vertelt. Om relevant te zijn moet je, naast je verhaal verkondigen, nuttige informatie bieden over je expertise.Hiervoor moet je website wel (regelmatig wat nieuwe) content hebben. De gemakklijkste manier om dit te doen is door het schrijven van blogs.

Dat is natuurlijk niet alles wat je kunt doen om hoog in Google te eindigen. Hier kunnen marketingstrategieën en -campagnes enorm aan bijdragen. Mocht je deze ambitie hebben, dan kunnen we met een marketingpartner uit mijn netwerk om tafel een mooi plan voor je te smeden.