De beste websites vertellen een verhaal

Wat maakt dat je bij de grootste merken van de wereld iets "voelt"? Dat begint bij hun verhaal. Maar hoe zorg je nou dat jouw verhaal naar voren komt op je website? Hoe maak je aan jouw doelgroep duidelijk wat je doet, wat jou uniek maakt en wat ze van jou kunnen verwachten? Dat is waar een 730.website jou bij helpt.

Keertje proberen?

Wat maakt een 730.Website uniek?

Zoals je net hebt kunnen lezen vertellen de beste websites een verhaal. Het verhaal van jouw bedrijf is belangrijk, het legt namelijk uit waarom jij doet wat jij doet. Heb je zelf nog niet helemaal duidelijk wat je precies wil vertellen? Samen met een tekstschrijver uit mijn netwerk gaan we om tafel om tot de kern van jouw verhaal te komen.

Op basis van jouw wensen en eisen stel ik een projectteam samen van de toppers uit mijn netwerk. Een eenvoudige website? Dan kom je vaak al ver met een ontwerper en een bouwer (ik!). Een complexe website met grotere ambities? Dan schalen we op naar een ontwerper, foto-/videograaf, tekstschrijver, marketeer en een bouwer (weer ik!). Alles om jouw verhaal over te brengen.

Komt mijn website bovenaan in Google?

Niet direct. Hoewel een goed verhaal belangrijk is, kan de vindbaarheid van de website niet ontbreken. Zoekt iemand op jouw bedrijfsnaam? Dan moet jij het eerste zoekresultaat zijn. Met een 730.website sta je bovenaan.

Alles wat Google fijn vindt, vind ik ook fijn. Snelheid, gebruiksvriendelijkheid en relevantie, dat zoeken we in een website! Om relevant te zijn moet niet alleen je verhaal goed in elkaar zitten. Voeg regelmatig nieuwe content toe en voorzie jouw bezoekers van de juiste informatie. De makkelijkste manier om dit te doen is het schrijven van blogs.

Gelukkig houdt het daar niet op. Door marketingstrategieën en -campagnes in te zetten verhoog je jouw vindbaarheid ook. Heb je deze ambitie? Dan gaan we met een marketingpartner uit mijn netwerk om tafel om een mooi plan voor je te smeden.