Een product met een verhaal verkoopt beter

Een goed verhaal maakt dat je met kop en schouders boven je concurrentie uitsteekt. Bij een webshop is - naast een goed verhaal - gebruiksvriendelijkheid van levensbelang. Daardoor doen klanten hun aankopen bij jou en blijven ze dat doen.

Webshops

Wat maakt een 730.Webshop uniek?

Allereerst is dat de onwaarschijnlijke focus op verkoop optimalisatie. Dat is natuurlijk het voornaamste doel van je webshop. Samen met een ontwerper wordt de hele webshop ontworpen op het zo laagdrempelig mogelijk verkopen van je product. Hierbij staat gebruiksgemak bovenaan.

Naast dat de webshop gericht is op maximale verkoop is hij ook goed te onderhouden. Je voegt gemakkelijk zelf producten en productcategorieën toe. Na oplevering van je webshop heb je een platform met groeigarantie. Daarnaast kunnen we met marketing tooling optimalisaties aanbrengen, waarmee de verkoop van je producten verder verhoogd wordt.

Om het hele (logistieke en administratieve) plaatje rond te maken kan het wenselijk zijn je webshop te integreren met je boekhoud-, voorraad- of ERP software. Door integraties te ontwikkelen met jouw software wordt je webshop echt opgenomen in je bedrijfsvoering en kun jij voor maximaal resultaat gaan met minimale inspanning.