Daar zijn we dan, de laatste aflevering van seizoen 1 van de 730.Podcast.

In deze aflevering blikken Carlo en ik terug op een seizoen van inspirerende gasten en vele opgedane inzichten! Zie het als de samenvatting van seizoen 1.

Luister op platform naar keuze.

Dit is dan ook het moment om alle betrokkenen te bedanken. Daar gaan we: Allereerst wil ik de gasten bedanken voor hun tijd, energie en inspirerende woorden. Bedankt Sebastiaan Hemink, Bas Stortelers, Niek Ressing, Nick Ebbers, Michaël Lammers en Edward Niemeijer. Jullie en jullie verhalen waren stuk voor stuk geweldig inspirerend! 😁

Daarnaast is er natuurlijk de prachtige intro tune die je iedere keer weer hoorde. Kaj van Gool bedankt voor je heerlijke stemmetje en Gunnar Lines bedankt voor de beats! Jullie staken de 730.Podcast in een professionele jas.

Ook wil ik co-host Carlo ter Woord bedanken voor je audio kennis en de gezelligheid bij de opnames. Zonder jou zou 730. en de 730.Podcast niet zijn wat het nu is.

Ten slotte wil ik jou als luisteraar bedanken. Door jullie feedback bleven we verbeteren en kwamen we tot betere ideeën om uit te voeren. Bedankt voor het luisteren. Het betekent veel!

Het format voor seizoen 2 is nog niet helemaal bekend, maar dat er weer gasten gaan verschijnen is een ding dat zeker is. Dus heb jij nog suggesties voor inspirerende gasten die we kunnen benaderen voor een gezellige podcast? Dan horen we het graag!

Tot 1 januari 2020.