Perfect is the enemy of good – 730.Podcast #6

Hoi leuk dat je er weer bent! Je staat op het punt aflevering 6 van de 730.Podcast je gehoorgang te laten plezieren. Deze keer was ik met Carlo langs bij Michaël Lammers. Je kent hem wellicht van het evenement Dancing in the Street, van een radioprogramma op GelreFM of van zijn DJ tijd. Michaël is ontzettend perfectionistisch en heeft hier dikwijls strubbelingen mee. Weten hoe hij hiermee omgaat? Luister dan de nieuwste aflevering van de 730.Podcast!

De platen die Michaël in zijn DJ tijd helemaal grijs draaide

De platen die Michaël in zijn DJ tijd helemaal grijs draaide.

De aflevering

Deze aflevering hebben we weer een inspirerende gast in ons midden! Hij is ze-ker niet bang om in een microfoon te spreken en heeft ook geen last van plankenkoorts. Deze man heb je namelijk een aantal jaren op de radio kunnen horen. Daarnaast draaide hij als DJ plaatjes op feestjes in verschillende Europese landen. Ook heeft hij een boekingsbureau dat gespecialiseerd is in het boeken van DJ’s. Als vader van een jong gezin en als perfectionistische ondernemer probeert hij alle balletjes hoog te houden. In deze aflevering zoomen we daar verder op in en komen we te weten hoe hij daarmee omgaat.

Escaperoom Groenlo

Je kunt Michaël ook kennen van Escaperoom Groenlo! Deze escape room is gebaseerd op de Slag om Grolle in 1627. Het gebouw waarin het gevestigd is speelde in dat jaar een belangrijke rol voor het verzet tegen de Spanjaarden, die in Grol de dienst uit maakten. Als mede eigenaar is hij 4 jaar geleden gestart met het ontwikkelen van de escape room en sinds 2 jaar is hij in gebruik. By the way: momenteel mogen wij de website bouwen voor dit mooie initiatief!

Luister op platform naar keuze.

Laat een review achter

Vond je dit nou een genot voor je oren? Laat dan even een review achter! Zo kunnen wij de 730.Podcast blijven verbeteren. Je kunt je mening achterlaten via de socials, een mailtje of een review op een podcast streamingplatform naar keuze. Je zou me er erg mee helpen. De volgende aflevering komt 2 september online, dus zet het in je agenda!