Ondernemen in de Digitale Wereld! – 730.Podcast #1

Jahoor, een fonkelnieuwe content uitlaatklep: de 730.Podcast! Het heeft een tijdje geduurd en het is eventjes stil geweest, maar hier is ‘ie dan.

Waarom de 730.Podcast?

Carlo, grafisch designer van veel 730.Producten, en ik zijn er al een lange tijd helemaal lyrisch over: podcasts. Waar Carlo al een langer tijd een fascinatie heeft voor radio, ben ik al een aantal jaar muziek aan het maken. Deze werelden vloeien samen in de 730.Podcast.

Waar gaat die 730.Podcast dan over?

Als het een beetje met ondernemerschap of de digitale wereld te maken heeft, komt het bij ons zeker aan bod. Dit maakt ook dat we eigenlijk nooit uitgepraat zijn. In de podcast willen we iedere aflevering een andere inspirerende gast in de spotlight zetten om gezellig te babbelen. Over hoe deze persoon werkt, wat deze eet, hoe vaak deze vloekt en natuurlijk: hoe deze persoon omgaat met ondernemerschap en/of de digitale wereld.

Waar luister ik dat ding?

We zorgen dat de podcast op zoveel mogelijk kanalen te horen is. De makkelijkste manier is door hem hier beneden af te spelen. Voor een overzichtje van de mogelijke afspeelmogelijkheden navigeer je naar anchor.fm/730podcast en klik je op de button Listen in your favorite app. Mocht je ‘favorite’ app daar niet bij staan, stuur me dan even een mailtje. Dan gaan we alsnog ons best doen om onze podcast daar hoorbaar te maken.

Wanneer komt de volgende?

Rustig, rustig! Het plan is om iedere (eerste van de) maand een aflevering uit te brengen. Het vergt professionele planning om drie planningen op een vast moment in de maand bij elkaar te brengen, maar we gaan ons stinkende best voor je doen om er iedere maand eentje voor je klaar te hebben staan!

Laat ons weten wat je vindt!

Zoals je begrijpt is dit een experiment voor ons wat we zelf mega leuk vinden om te doen, maar waarvan we niet weten of het ook door anderen leuk bevonden wordt. Laat daarom je (ongezouten) mening achter op FacebookInstagramLinkedIn of stuur een mailtje met je feedback. We zijn erg benieuwd naar jouw input!