Een kakelverse aflevering van de 730.Podcast! Ditmaal met niemand minder dan Edwin Vlieg van het boekhoudprogramma Moneybird. Bij 730. maken we dankbaar gebruik van het fijne programma en vinden de groei van het bedrijf enorm interessant.

Drie informatici (tevens zelfstandig ondernemers) liepen tegen hetzelfde probleem aan: de tijdrovende boekhouding. Dit moest toch gemakkelijker kunnen? Er waren allerlei overzeese alternatieven, maar die hielden geen rekening met de Nederlandse belastingregels. Toen besloten de drie informatici zelf maar wat te bouwen: Moneybird was geboren.

Edwin Vlieg is vanaf moment 1 betrokken bij Moneybird en runt – samen  met zijn compagnon Joost – de toko. In deze aflevering van de 730.Podcast hadden we het met Edwin over hun bijzondere bedrijfscultuur (die gepaard gaat met een vrijwillige bibliotheekstilte). Ook hadden we het over hoe je bepaalt welke klantwens de belangrijkste is en hoe je deze doorvoert in je eigen product. Natuurlijk bespraken we nog veel meer, maar daarvoor moet je toch echt even de nieuwe aflevering beluisteren!

Luister op Spotify.

Luister op Apple Podcasts.

Luister in browser:

Moneybird 60 extra dagen gratis

Ben jij als ondernemer op zoek naar een goed boekhoudpakket en wil je op je gemakje uitproberen? Dat kan! Wanneer je via deze link een account aanmaakt krijg jij 60 dagen gratis Moneybird bij bovenop je proefperiode van 60 dagen. Dat betekent 120 dagen lang gratis de volledige versie van Moneybird proberen. Doe er je voordeel mee!