Iedere dag een beetje beter – 730.Podcast #3

Op een mooie zonnige zondagochtend in de lente zat ik met Carlo en Bas Stortelers aan een hoge tafel in het kantoor van Niice Digital Marketing. De afgelopen 5 jaar is Niice uitgegroeid van een tweemanszaak naar een bedrijf met ruim 10 medewerkers. Omgaan met zulke groei is niet altijd eenvoudig, maar zolang je probeert het iedere dag een beetje beter te doen kom je een heel eind volgens Bas. Weten hoe dat precies in z’n werk gaat? We vroegen het hem.

De 730.Podgast

De olijke 730.Podgast van vandaag is een gedreven digital marketing strateeg en UI designer. Deze beste man is afkomstig uit Groenlo, een stad in de mooie Achterhoek, en heeft ook zijn bedrijf daar weten te vestigen. Het bedrijf waarvan hij mede eigenaar is en dat sinds 2015 in bedrijf is, focust zich op digital marketing door het slim combineren van design-, development- en marketingprincipes. In een kleine 5 jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio met omstreeks 10 werknemers. Het bedrijf waar ik het over heb is Niice Digital Marketing en de 730.Podgast van vandaag is Bas Stortelers.

Niice Digital Marketing

Niice Digital Marketing is, zoals de naam al doet vermoeden, een digital marketing bureau gevestigd in Groenlo. Sinds 2015 helpt zij bedrijven in de regio met de lastige opgave om digitaal te groeien. Dit doet ze door digitale middelen zoals websites, mobiele applicaties en verschillende soorten marketingcampagnes te ontwikkelen en strategisch in te zetten. Niice streeft er niet naar om in één klap hard te groeien, maar een gestage en gezonde groei neer te zetten door het iedere dag een beetje beter te willen doen.

Luister op platform naar keuze.

Reviewen

Ik ben enorm benieuwd naar wat je van deze aflevering vond. Je kunt je mening achterlaten via de socials, een mailtje of een review op een podcast streamingplatform naar keuze. Je zou me er erg mee helpen. De volgende aflevering komt 1 juni online, dus zet het in je agenda!