Het is weer zover! Aflevering 5 van de 730.Podcast staat op het punt je oren binnen te dringen. Ditmaal was ik met Carlo op bezoek bij Ebbers Media. Nick – adviseur & trotse eigenaar – vertelde ons alle ins & outs van hem als ondernemer en van zijn bedrijf. Ondernemen is lang niet altijd rozengeur en maneschijn en dat heeft Nick aan den lijve ondervonden. Er kwam een moment dat hij overliep in zijn werk en het gevoel had controle te verliezen. Het boek Getting Things Done van David Allen heeft hem de teugels weer in handen gedrukt. Daarnaast hebben we het natuurlijk ook over tal van leuke zaken gehad.Give it a listen!

De ruimte bij Ebbers Media waar de afbeelding opgenomen is

De 730.Podgast

In aflevering 5 van de 730.Podcast hebben we – als we zijn LinkedIn ondertitel mogen geloven – een partner voor websites, bedrijfsfilms en online marketing in ons midden. Deze, naar eigen zeggen, moeilijke leerling heeft digitaal door zijn aderen stromen. In 2005 startte hij met zijn vader een bedrijf in internet en video oplossingen in hun omgebouwde garage als kantoor. Hoewel hij een moeilijke leerling was heeft hij de opleiding Multimedia Vormgeving weten af te ronden. Merken als Mercedes en Audi – maar ook zeker zijn collega’s -inspireren hem en hij woont samen met zijn vriendin. De sportieve 730.Podgast van deze aflevering is vroege vogel Nick Ebbers!

Ebbers Media

De missie van Ebbers Media als videoproductiebedrijf en websitebouwer is online zichtbaar maken waar bedrijven offline goed in zijn. Je moet online opvallen, anders tel je niet meer mee. Ze geeft bedrijven een gezicht met een website, een bedrijfsfilm of een online marketing campagne. Alle drie tegelijkertijd worden ook dikwijls ingezet voor projecten. Websitebouw, videoproducties en online marketing bundelt ze als totaalconcept. Ze vindt dat de hele wereld online moet zien waar bedrijven offline goed in zijn. Omdat heel veel bedrijven heel gave dingen doen.

Luister op platform naar keuze.

Review us!

Heb je nou genoten van deze aflevering? Ik hoop het van harte! Of je nou genoten hebt of niet, laat het even weten middels een review. Op die manier wordt de 730.Podcast beter en beter. Je kunt je mening achterlaten via de socials, een mailtje of een review op een podcast streamingplatform naar keuze. Je zou me er erg mee helpen. De volgende aflevering komt 1 augustus online, dus zet het in je agenda!