De kracht van specialiseren – 730.Podcast #4

De vierde aflevering van de 730.Podcast is een feit! Waar we in aflevering 2 te gast waren bij een full-service digitaal bureau, is het bedrijf van deze aflevering alles behalve full-service. Dit bedrijf focust zich volledig op één expertise en is daar dan ook een echte expert in. Semso koppelt allerlei software en systemen aan elkaar om handmatig werk tegen te gaan en het werkplezier van haar opdrachtgevers een boost te geven. Weten hoe ze dit precies doet en hoe goed een dergelijk specialisme uitpakt? Dat hoor je in deze aflevering!

De 730.Podgast

Vandaag hebben we een hard ondernemende vader als 730.Podgast. Hij is – net als Bas Stortelers uit de vorige aflevering – afkomstig uit Groenlo en heeft zijn bedrijf in Lichtenvoorde gevestigd. 3 jaar geleden is hij dit bedrijf met een compagnon gestart en het loopt als een trein. Begonnen als developer en uiteindelijk uitgegroeid tot projectmanager en verkoper. Het bedrijf waar ik het over heb heet Semso en koppelt jouw software en de 730.Podgast van vandaag is mede eigenaar en projectmanager Niek Ressing.

Semso

Semso versoepelt jouw werkdag door de software die jij gebruikt naadloos met elkaar te verbinden. Jouw informatie is veilig, vertrouwd, verbonden en altijd waar jij het nodig hebt. Dit scheelt jou tijd, geld, fouten en ergernis.

3 jaar geleden is Niek Ressing het bedrijf met Lucas Heezen begonnen. In het eerste jaar hebben zij samen een flinke omzet weten te draaien met een paar mooie projecten en na 1 jaar werd er al verhuisd naar het tweede kantoor. Na die verhuizing werd ook al snel een eerste medewerker aangenomen. Een jaar later kwam er een tweede medewerker bij en gelijktijdig werd er verhuisd naar het derde kantoor. Dit is het kantoor waar Semso veel ruimte heeft om te groeien en niet verwacht de komende paar jaar weg te gaan.

Review us

Mocht je deze podcast nou hartstikke leuk vinden, laat dan ook even achter op onze socials waarom je dat vind (en natuurlijk ook waarom niet). Daar kunnen we wat mee en worden we blij van. Een review op iTunes is natuurlijk ook nooit mis!