Daar zijn we weer! De één na laatste aflevering van het eerste seizoen, nummero 7. Carlo en ik waren te gast bij Edward Niemeijer. Je zou hem kunnen kennen van zijn huidige bedrijf Flowmundo of zijn vorige bedrijf Limesquare. Misschien heb je wel een lesje digital marketing van hem gehad op het Saxion! Edward zegt dat alles wat je aandacht en tijd geeft groeit. Hoe past hij dat toe in zijn dagelijkse leven en – nog belangrijker – hoe kun jij dit in jouw leven toepassen? Je hoort het in de nieuwste aflevering van de 730.Podcast!

De aflevering

Vandaag hebben we een ondernemer en gastdocent uit Twente in ons midden. Deze gemotiveerde inspirator had zijn eigen marketing en communicatiebureau. Na 11 jaar besloot hij dat het tijd was voor iets nieuws. Dat besluit maakte hij 3 jaar geleden in 2016. Hij besefte zich dat het onderwijs en het bedrijfsleven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met dat inzicht helpt hij – nu in 2019 – organisaties aan high potential digital marketing studenten en volgens hem komen die studenten daarmee met een 3 – 0 voorsprong van school.

Flowmundo

Op dit moment is Flowmundo Edward’s kindje. Hij bedacht het idee een keer op vakantie en is het na het verkopen van Limesquare uit gaan voeren. Met Flowmundo detacheert hij digital marketing, ICT en HRM studenten aan organisaties. Naast dat het voor de studenten top is om betaald praktijkervaring op te doen, is er nauwelijks kantoorruimte nodig. Het gebeurt namelijk allemaal bij de organisaties op locatie.

Het grappige aan het Flowmundo concept is dat je er enkel tijdens je studententijd blijft, daarna scheiden de wegen weer. Werknemers krijgen maandelijks een scholingsavond. Dan komen ze allemaal bij elkaar en onder het genot van een biertje en wat pizza volgen ze een lezing. Dit kan gefocust zijn op persoonlijke ontwikkeling of gefocust op harde skills. Naast praktijkervaring opdoen verrijk je jezelf ook!

Wil je meer horen? Luister dan gewoon even naar de nieuwste aflevering hieronder!

Luister op platform naar keuze.

Laat een review achter

Heb je hier nou wat van opgestoken? Laat het even weten! We blijven graag de podcast verbeteren en dat kan niet zonder feedback van jou. Je kunt een review achterlaten op iTunes (binnenkort de Podcasts applicatie van Apple), een berichtje achterlaten op onze sociale media of een mailtje sturen. We horen het graag! De laatste aflevering zie je op 1 oktober online verschijnen, dus mis hem niet.