730 jouw ideeën in de digitale wereld

730. – Jouw ideeën in de digitale wereld.

GraphIT is niet meer

Aan al het goede komt een einde, deze keer gelukkig alleen om te groeien. GraphIT maakt een transformatie naar iets beters. Dit omdat de expertise tegenwoordig verder reikt dan alleen grafische vormgeving gecombineerd met IT. Geleidelijk kwam zo het idee om een gedaanteverwisseling te ondergaan. Innerlijk en uiterlijk één. Een bedrijf dat vooral de nadruk legt op het zijn van een merk, naast productmaker en dienstverlener. Hopelijk snap je een beetje waar ik heen wil.

Met trots presenteer ik: 730. ["seven-thirty"]

Expertise expansie

GraphIT ben ik begonnen met het oog op het beste van grafische vormgeving verenigen met IT. Hieronder viel het ontwerpen van websites, webshops en huisstijlen. Gaandeweg vroegen opdrachten meer kennis en vaardigheden van verschillende disciplines. Om een paar voorbeelden te noemen behoren (web-)app development, digital marketing en branding al een tijdje tot onze expertise. Samen met een verschoven interesse, groeiende kennis door het volgen van de minor Digital Marketing en een grote vraag naar online marketeers, zag ik een kans dit mee te nemen.

Samen sta je sterker dan alleen. Door het samenwerken met grafisch ontwerpers kan er voor klanten, naast dat de website technisch goed in elkaar steekt, iets dat visueel aantrekkelijk is neergezet worden. Deze samenwerking zorgt ook voor kansen om klanten te kunnen voorzien van een (vernieuwde) huisstijl en andere bedrijfsprofileringen. Tevens kan door samenwerking met een productdesigner het idee van de klant in de digitale wereld gerealiseerd worden in de vorm van een 3D tekening. Dat zorgt ervoor dat we op steeds meer manieren jouw ideeën in de digitale wereld kunnen krijgen.

Meer merk

Waar de naam GraphIT de werkzaamheden van het bedrijf beschreef, kan dat met de gegroeide expertise niet meer. Het doel is om een bedrijf neer te zetten waar een gevoel omheen hangt dat je geen naam kan geven. Een bedrijf waar je klant van wilt zijn, waar mensen over praten en dat tot op het gestoorde af met klant- en werknemerstevredenheid bezig is. Dit is het soort bedrijf waar ikzelf ook graag zou willen werken. Wat is er nou mooier dan een bedrijf neerzetten waar je zelf deel van uit zou willen maken?

Zevenhonderddertig?

730. (wat je dus uitspreekt als "seven thirty") staat voor hard werken om je doelen te bereiken. Het idee hierachter komt van het opstaan ‘s ochtends, wat het begin is van een nieuwe dag en een belangrijk moment voor het werk van die dag. Mijn wekker staat doorgaans op half 8, zodat ik elke dag op een vast moment aan mijn werk kan beginnen en zo veel mogelijk dingen gedaan krijg.
Aan de andere kant staat 730. voor het einde van de werkdag. Het laten bezinken van de gedane werkzaamheden en de afsluiting. Ook dit moment is belangrijk om efficiënt te leven en werken. De juiste balans vinden zorgt ervoor dat je lekker door het leven gaat, maar ook hard kunt werken.

Eens in de zoveel tijd kun je een blog van me verwachten. Vaak zal dit gaan om het delen van handige weetjes en tips, maar ook updates over 730. en alles eromheen. Wil je meer weten over 730. of het idee erachter? Kijk even rond op de website, volg ons op Facebook of Instagram, stuur een mailtje of bel even met Daaf.

Do your future self a favor and work hard today.