730. Blog

De aller laatste blog…

Van 2018 dan! Nee, nee, ik ben zeker nog niet uitgeschreven, integendeel. Ik begon met het schrijven van blogs om de website een beetje levendig te maken en te houden. Tevens bouw je er, als je het goed doet, expertise en autoriteit mee op, wat op de lange termijn waardevolle assets zijn. 2018 was een prima jaar, maar 2019 wordt knallen met een hoofdletter K! Waarom? Heb je even?

Meer bruikbaarheid

De blogs die ik tot nu toe heb geschreven waren een test. Puur om te kijken wat het zou doen. Ik merkte dat vooral de blogs waarin ik inging op werkwijze en op handigheden aansloegen. Daarom zal er in 2019 meer content gemaakt worden die direct waarde biedt en waar jij als persoon meteen wat mee kan. Ik kan je ook vertellen dat deze content niet tot blogs beperkt zal blijven…

Meer professionaliteit

Daarnaast zijn we de afgelopen tijd, tussen de bedrijven door, hard bezig geweest met het slaan van een professionaliseringsslag als het gaat om onze eigen website. Onder het mom ‘practice what you preach’ vond ik dat het zeker niet representeert waar we nu toe in staat zijn. Daarom hebben we een frisse website ontworpen die op dit moment gefinetuned wordt en met ingang van het nieuwe jaar de lucht in gaat!

Digital-Marketing-730

Meer diversiteit

Zoals ik net al even aanstipte zal de content niet tot blogs beperkt blijven. We gaan meer soorten content maken om zo ook de persoon die niet graag leest blij te maken. In welke vorm dit precies tot uiting gaat komen, blijft nog even een geheim… Daarom raad ik je aan om al onze sociale media te volgen, zodat je geen enkele content-uitspatting van ons hoeft te missen. Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram en zorg ervoor dat je niets mist! 

Meer te weten komen?

Als 730. vinden wij het delen van kennis en onze expertise enorm belangrijk. We houden je graag op de hoogte.